Munka, Hivatás - Otthon megteremtése


Életünk anyagi háttere ~ Munkánk megtalálása

Életünk stabilitásának alapja, hogy megtaláljuk azt a munkát - hivatást, mellyel megteremthetjük az anyagi biztonságunkat.

Ahogy kilépünk a világba, kialakul az igényünk, hogy milyen világot szeretnénk teremteni. … Van, aki szülői ház elvárásai alapján lép ki az Életbe. … Van, akinek már korán határozott elképzelései vannak arra vonatkozóan kivé szeretne válni. … És van, aki folyamatosan keresi, miben találná meg Önmagát.

Életünk előre húzó ereje, ha megtaláljuk azt a munkát - hivatást, melyben jól érezzük magunkat. Hiszen napunk nagy részét a munka világában éljük. Ha a munkánkban fel tudunk oldódni, akkor az Önértékelésünk is megerősödik!

Ha belegondolsz, hogy gyermekként milyen módon érzeted jól magad a játékban, hogyan tudtál feloldódni benne, akkor megtalálhatod a kulcsot, hogy milyen típusú munkában fogod jól érezni Magad.

Van, amikor már megvan egy vágy, egy terv hogy mit szeretnénk meglépni, de bizonytalanok vagyunk abban, hogyan induljunk el, hogyan valósítsuk meg, illetve hogy jó utat választottunk-e.

Sok irányból lehet megközelíteni a munka világát,
de a kérdés mindig ugyanabba az irányba mutat:

MIBEN TUDNÁNK KITELJESEDNI?
HOGYAN TUDUNK A MUNKÁBAN KITELJESEDNI, AZT SIKERRE VINNI?


Ha találkozol Velem, akkor …

megbeszéljük, hogy milyen kreatív erőkkel tudsz a munkádban, a vállalkozásban részt venni.

A születési horoszkópod és a születéskori csillagos égboltod tükrében megmutatom Neked, hogyan tudod a legjobb formádat hozni, illetve milyen típusú tevékenységen keresztül találod meg a pénzügyi számításodat a munka világában. Elmesélem, hogy a munka. az üzleti világban hogyan jelensz meg, milyen terepen mozogsz biztonságosan.

Tükröt kapsz tőlem ahhoz, hogy lásd, milyen kreatív erők vannak Benned, hogyan állsz hozzá a feladatokhoz, milyen módon alkotsz, teremtesz.

A Teremtő alkotó munka része, hogy tudd, milyen emberekkel hogyan tudsz jól együttműködni: milyen főnökkel, munkatárssal tudsz nagyot alkotni. Megértheted, milyen típusú emberekkel tudsz könnyen összhangot találni.

A közösségi kapcsolat fontos része, hogy tudd, hogyan és milyen módon tudsz kommunikálni. Ez nagyban meghatározza, hogyan tudsz Másokkal kijönni, legyen az egy üzleti tárgyalás vagy egy közös munka. Megbeszéljük, hogy milyen kommunikációs stratégiát tudsz alkalmazni a beszélgetések, tárgyalások során.

Megbeszéljük, hogy milyen fizikai környezetben tudod a maximumot nyújtani: hogyan kell kialakítani a környezeted, hogy ott jól érezd magad és hatékony legyél.

Ha vállalkozásban gondolkodsz, akkor nagyon hasznos információkat kaphatsz ahhoz, hogy a vállalkozásodat hogyan építsed fel: … Milyen emberekkel érdemes társulnod, … hogyan tudsz jó döntést hozni, … hogyan tudsz tervezni … és nem utolsó sorban nagyon hasznos muníció, ha tudod, hogyan tudod kezelni a stresszhelyzeteket.

Vállalkozás esetén segítek megmutatni, hogy milyen energiákkal, színekkel, szimbólumokkal tudod a vállalkozás sikerét erősíteni. … Megbeszéljük, hogy egy-egy adott üzleti lépést időben hogyan tervezz meg.

Szeretettel látlak személyesen, vagy online találkozás útján.

Esztergomi Gréta * Gretazus * 

Életünk anyagi háttere ~ Otthonunk megteremtése

Életünk alapját adja, hogy a mindennapok világában megteremtsük azt helyet, melyben Otthon érezzük magunkat.

Mindenkiben él egy belső kép, hogy milyen környezetben érzi otthonosan magát. A szerencsések számára ezt a fizikai helyet megtapasztalhatta gyermekként a szülői házban.

Sokan hozzuk magunkkal a szülői házban lévő szokásokat is, amikor az otthonunkat keressük. Az Önállóvá válással, a felnőtt világ hatására azonban az igényeink is változnak. Két ember találkozásával pedig az új otthonnál figyelembe kell venni mindkét személy – ha többen is összeköltöznek, akkor az összeköltözők – igényeit.

Ha mélyen magadba nézel, azonban vannak olyan dolgok, amik sosem változnak, melyek bárhol is vagy a világban, arra szükséged van, hogy otthon érezd Magad.


Ha találkozol Velem, akkor …

képzeletben közösen megtervezzük azt a környezetet, amelyben jól érzed Magad. Ebben segítségünkre van a születési horoszkóp térképed.

Ez alapján pontosan elmesélem Neked, milyen fizikai környezetben, helyen érzed jól magad. Megbeszéljük, hogy mire kell figyelned az ingatlan kiválasztásakor vagy annak megtervezésekor, kivitelezésekor. Kitérünk a színekre, a formákra, a szimbólumokra. Találkozásunk során megismerheted a saját személyes „feng shui”-dat.

A horoszkóp információt nyújthat arra vonatkozóan, hogy időben mikor, mire fordítsuk az energiánkat: Így megtervezheted, hogy mikor kedvező a lakás felújítása, eladása, vásárlása.
  
Szeretettel látlak személyesen, vagy online találkozás útján.

Esztergomi Gréta * Gretazus *

életút és életmód vezetés
horoszkópelemzés, a csillagok üzeneteinek tükrében

 Csillag Sziget