Miben Segíthetek? Találkozásaink pillanatai


Köszöntelek a Csillag Szigeten

Vannak az életünkben olyan időszakok, amikor olyan betegségek, családi vagy személyes problémák jelennek meg, melyből nem találjuk a kiutat.
Tudd: Mindenből van kiút, de az Útról Te döntesz, az Úton Neked kell végigmenni.

Segítek abban, hogy ráláss az élethelyzetedre, az eddig megtett utadra. Segítek megtalálni az ösvényedet, és megmutatom, hogyan tudsz rajta végigmenni.

A találkozás elején megbeszéljük, életed milyen területén szeretnél most fejlődni vagy megoldásokat találni. Ennek megfelelően fogjuk vizsgálni a születési horoszkópod és a születéskori csillagos égboltod.

Az asztrológia és az asztrozófia segítségével megmutatom a benned lévő erőket, képességeket, valamint azt, hogy ezeket HOGYAN TUDOD a felszínre hozni és a LEGJOBBAN MEGÉLNI. Sokszor van, hogy egy-egy résznél megállunk, és megtalálod azokat a válaszokat a múltadra és a jövő lehetőségeire, melyekre régóta keresed a választ.

A csillagok megmutatják, merre tartasz, milyen a spirituális utad. A találkozás során megmutatom, hogy a közeljövőben mire érdemes fordítani az erőidet.Egy kis ízelítő, milyen témában kerestetek meg:

ÖNISMERET: Keresem Önmagam. Milyen módon tudok Önbizalommal élni?
Hogyan tudok jól tanulni? Hogyan tudok jól kommunikálni?
Ikerpár vagyunk. Szeretnénk megérteni miért érkeztünk együtt, miben támogatjuk egymást? Mi a külön utunk?

ANYAGI VILÁG: Milyen módon tudok pénzt teremteni? Milyen módon tudok vállalkozni? Hogyan tudok érvényesülni? Milyen módon tudok tervezni, döntést hozni?

CSALÁD – PÁRKAPCSOLAT: Rendbe szeretném tenni a kapcsolatomat a családommal (anyuval, apuval, testvérekkel). Milyen módon tudom kezelni a gyermekeimet?
Hogyan találom meg a boldogságot a párkapcsolatomban? Ki az ideális társam? Mi a dolgom a mostani párommal? Hogyan hatunk egymásra? Mi a karmikus múltunk? Miért nem tudjuk elengedni egymást? Hogyan tudok újrakezdeni?

EGÉSZSÉG: Régóta küzdök egészségügyi problémával, de nem tudok kilábalni belőle. Miért? Mi van ennek hátterében? Érzem, hogy valamin változtatni kéne, de nem tudom hol kezdjem.

SPIRITUALITÁS: Mi a Sorsom? Mit kell megtanulnom? Milyen módon tudok fejlődni? Mi a spirituális utam? Milyen gyógyító erők vannak Bennem? Hogyan tudom ezeket felszínre hozni? Milyen módon tudom felvenni a kapcsolatot az égi segítőimmel és az angyalokkal?

Elérhetőségeimet itt megtalálod: http://csillagforras.blogspot.hu/p/elerhetoseg.htmlAmikor találkozunk, akkor Magamat elfelejtem, és Te leszek.

Minden találkozásunk Szent pillanat. ... Az idő, melyet Nálam töltesz, a Te időd, mely rólad szól. Amikor felkeresel és beszélgetünk, megnyílik az Univerzum is, és azok az égi Segítők, Angyalok, melyek üzenni kívánnak Neked, elhozzák az üzeneteiket. A találkozásunk során olyan üzenetek érkeznek le, melyek a Te Utadhoz adnak segítséget.

Fénnyel, Szeretettel és Áldással, ... Esztergomi Gréta * Gretazus *

प्रकाश

Más fejével gondolkodni nehéz. 
De más lelkébe látni s más szívével érezni szinte lehetetlen.

Legyen az a másik akár a gyereked, a barátod vagy az élettársad: saját világa van minden embernek. ... És mégis … Azért mondom, hogy „szinte”, mert van, amikor a másik megértése lehetséges. De ezek csodálatos pillanatok. Úgy is mondhatnám: az igazi szeretet pillanatai. Amikor én leszek te. Átéllek. ... Magamat elfelejtem, és te leszek. ... Ezek tényleg ritka csodák. Biztos átélted már. 
Erre mondják, hogy léleklátás.

(Müller Péter)


Szeretettel várlak a Csillag Szigeten vagy online találkozás útján.

Esztergomi Gréta

életút és életmód vezetés
horoszkópelemzés, a csillagok üzeneteinek tükrében

 Csillag Sziget 

YouTube csatorna  https://www.youtube.com/user/csillagforras


"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül,
és nem alul, hanem felül,
és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."
(Hamvas Béla)Találkozásaink Pillanatai

PILLANATMORZSÁK A TALÁLKOZÁSAINKBÓL ... 

Egy – egy találkozás során megdöbbenve hallom, hogy valaki úgy érkezik hozzám, hogy már volt más segítőnél is, és ott elmarasztalást vagy bírálatot kapott azzal kapcsolatban, ahogyan az Életét megélte vagy amilyen döntést hozott a múltjában. … Kérlek, ilyen jellegű hozzáállást ne fogadj el.

Senki sem ítélkezhet, senki felett! ... Életünk minden pillanatában az adott tapasztalataink és tudásunk tükrében élünk és hozzuk meg a döntéseinket. ... Amikor eljutunk egy segítőhöz, az a helyes, ha segítenek megérteni és feldolgozni a múltat és megmutatják, hogy milyen irányban fejlődjünk.

Elfogadom és tisztelem az Életed, … Gretazus

Emlékezz erre a bölcsességre:

Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam.
S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem.
Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!
 (indián bölcsesség)

 आशीर्वाद 

Találkozásaink mélysége abban rejlik, hogy ilyenkor a Lélek kapuja nyitva van és minden kimondott vagy belül kifakadó gondolat és érzés, mint egy MAG elültetődik a Lélekbe.

Egy-egy találkozás során Életed egy-egy szegmensét tesszük Fénybe, legyen az a párkapcsolat, a munka, a gyerekek … stb. Megkeressük a hozzátartozó kulcsaid, hogy új látásmóddal gazdagodva elindulhass az Utadon.

Az, hogy az útravalóul elhintett Magok mikor fognak megfoganni, kibomlani és szárba szökkenni, az mindenkinél más folyamatban történik. … Van, hogy valaki 2 hét után visszajelez, hogy köszöni elindult az úton, van, aki 2 hónap vagy fél év után indul el. ... Ne aggódj. Soha nincs kárba veszett pillanat. Minden akkor következik be, amikor megértél rá.

Felszabadító szárnyba szökkenést minden Vándornak, ... Gretazus

 आशीर्वाद 

A SZAVAK EREJE ...

A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Hisz oly mélyen eltemetett dolgok Bennünk, hogy még magunk számára sem merjük szavakba ölteni. ...

Ám ha hiszed, ha nem pont itt van a varázslat a kezedben. ... Amikor kimondod a szívedben rejtett dolgaidat, akkor hozod mozgásba az Életed. ... A mélységből felszakadó félelmek megremegnek és kikerülnek a testedből, és a mélyen nyugvó vágyak is kiszabadulnak.

És innentől már a fizikai síkon kell dolgoznod vele. ... A szavak mágikus ereje felszínre hozza, azt amivel most dolgod van.

Nem egy találkozásunk igazolja vissza, hogy amikor felhívtatok egy-egy Élethelyzet miatt ... abban a minőségben a következő napokban nagy energiák és változások indultak el. ... Amikor már találkoztunk sokkal tisztábban tudtunk az adott problémáról beszélgetni. ... A feladatunk már a kivezető ÚT MEGTALÁLÁSÁRÓL szólt.

Áldott Utat minden Vándornak, ... Gretazus

 आशीर्वाद 

Találkozásaink során már többen megkérdeztétek Tőlem, hogy akkor mikor mondom el, hogy mi az, ami rossz benne, illetve milyen hibái vannak. … Jelzem, Tőlem negatív dolgot nem hallhatsz.

Hitem, hogy nem lehúzni és lerombolni kell egymást, hanem építeni. Ezért a találkozásaink során a horoszkóp elemzése során, azt mesélem el, hogy mindaz, ami Benned van, hogyan tudod előcsalogatni, hogyan tudod a legjobban megélni. Megbeszéljük, mire figyelj oda, hol kell résen lenned. … Hisz, minden elhangzott szó, olyan, mint egy Mag. A Lélekbe hullik és az a dolga, hogy amikor megérsz rá, az kihajtson Benned.

A Csillagok energiája ott rezegnek Benned is, … Gretazus

 आशीर्वाद 

Fontos feladatnak érzem, hogy a találkozásaink során kigyomláljam azokat a hozott kijelentéseket, melyekkel megérkeztek hozzám. … Így szokott kezdődni: „Azt mondta a jósnő … „; „Azt mondta az asztrológus, … „; „Azt mondta az orvos, … „ stb. ... Az ilyen tudatalatti programozások azért veszélyesek, mert olyan magokat ültetnek el benned, amely utána keresi a megvalósulás útját.

A Sorsunknak vannak előre megírt találkozásai, de hogy azt hogyan éljük meg az a szabad akaratunk része. … Nincs megírva, hogy egy kapcsolatban hogyan érezz, hogyan éld meg. Ez a TE VÁLASZTÁSOD, azáltal, hogy hogyan éled meg a mindennapokat. ... A Jelenedben meglévő helyzetek a MÚLTAD következményei, és ahogyan most ÉLSZ, az lesz a JÖVŐD magja.


Minden belőled fakad, … Gretazus

MINDEN  TALÁLKOZÁS  SZENT  PILLANAT. 

Szeretettel és Áldással, ...

Esztergomi Gréta