☆ Üzeneteim ... a Léleknek ...


Lélek Ébresztő üzeneteim

SOKFÉLE SZERETET LÉTEZIK. ...

Mindegyikben egy csodát élhetünk meg, mindegyik másra tanít minket. Fogadd el mindegyiket, amelyikkel az Utadon találkozol, hisz mindig azzal találkozol, akivel az ÉRZELMEK ISKOLÁJÁBAN egy új érzésvilágot tapasztalhatsz meg: anyai,- apai,- testvéri,- baráti szeretet. 

És ott van a Szerelem, a férfi - női harmónia csodája, melyben a Benned élő Teremtő erők lángra gyúlnak a Másik fél által.

FOGADD EL MINDEN IDŐBEN AZT, AMI ÉPPEN AZ UTAD RÉSZE, ÉS ÉLD MEG.

Esztergomi Gréta * Gretazus *

 आशीर्वाद 

A mély, ember szívéig hatoló kapcsolatok az égben köttettnek.

Amikor találkozol vele, nem tudod honnan és miért, de felismered. Nem tudsz kitérni előle, hiszen találkoznotok kell, hogy megéljetek együtt valami új csodát, amiben felfedezhetitek Önmagatokat és azt, hogy mit is jelent EGYMÁS MELLETT FEJLŐDNI. ... Persze ez a fejlődés hullámvölgyeken keresztül vezet: lesztek fent és lesztek lent, ... de ezeken a hullámokon keresztül fedezed fel az IGAZI ÖNVALÓD.

Engedd, hogy megérintsen a Szeretet és Szerelem csodája, ... Gretazus

 आशीर्वाद 

SZERESD ÖNMAGAD és LÉGY BÜSZKE MINDARRA, AMIT CSINÁLSZ.

Ne légy túl szigorú Önmagadhoz. Sok ember megteszi ezt úgyis helyetted. Szeresd Önmagad és légy büszke mindarra, amit csinálsz. … A hibáid azt jelzik, hogy próbálkozol. A hibáidból tanulsz és a következő lépésben már ügyesebb vagy. És ez folytatódik addig, amíg kikristályosodik a TE TUDÁSOD. … Közben felfedezed Önmagad. Minden reakciód az Életre, maga egy ÖNISMERET. A megéléseid által ismered meg a számtalan arcodat. Mindegyik Te vagy.

Gretazus

 आशीर्वाद 

Amikor HITED van arról, hogy mi az, amit MEG KELL ÉLNED,

... akkor végtelen energiát adsz ennek a lehetőségnek, ... és az Út szép lassan kibomlik előtted LÉPÉSENKÉNT! ... Figyelj a több irányból érkező azonos jelekre, ezekben vannak az "útjelzők" elrejtve. ... Kövesd az álmaidat és az Univerzum ajtókat nyit meg, még ott is ahol eddig falak álltak.

Gretazus

 आशीर्वाद 

AZ ÚT, AMELYEN HALADSZ, A TE ÖSVÉNYED.

Te választottad valamikor. Az hogy hogyan érzed "rajta" magad, az a Te megélésedtől függ. ... Vannak benne árnyakkal és fájdalommal megélt útszakaszok, és vannak benne örömteli és szárnyaló pillanatok. ... Mindkettő a belső Éned (ÖnMagod) felfedezésére szolgál. ... A keserű oldalakból tanulod a legtöbbet, a fénnyel teli oldalak meg széppé teszik az Utazást.
Rajtad áll, hogy az Utadon haladva a tapasztalataidat mire használod fel !

Áldott Utazás kívánok minden Vándornak, ... Gretazus

 आशीर्वाद 

Az Önbizalom alapja, hogy SZERETED és ELFOGADOD ÖNMAGAD.

A Szeretet megélése a KULCS ! De a Szeretet nemcsak adni kell, hanem el is kell tudni fogadni Másoktól. ... Tudd és érezd, hogy SZERETHETŐ VAGY !
A SZERETET, A BARÁTSÁG, A BIZALOM BELÜLRŐL FAKAD.
Nem tudod kérni senkitől.

Gretazus


 आशीर्वाद 

TALÁLD MEG A MEGFELELŐ KIFEJEZÉSI FORMÁT, HOGY TUDASD MIT IS SZERETNÉL.

Az Igazság hangját a Szívedben keresd. Ne törj, ne zúz, hanem csendben, de magabiztosan állj ki Önmagadért.

Gretazus

 आशीर्वाद 

A TISZTA Mosoly a legőszintébb gyógyító erő.

Csodás energiákat szabadít fel … abban, aki adja, és abban, aki adja.

Gretazus

 आशीर्वाद 

ÁLDÁS szálljon minden Édesanyára ...

Minden pillanat amikor anya vagy, benned van a Te gyermekkorod mintáinak a tükre. ... Ne feledd, ez igaz a Te Édesanyádra is. Ő is megjárta Életének boldog és nehéz pillanatait, ahol van amikor boldogság és van amikor a bánat kísérte. ... Tiszteld az Ő sorsát és a Te sorsodat is.
Együtt tanuljátok az Élet legszebb és legtitkosabb leckéjét: Szeretni minden Élethelyzetben.

Angyalok áldásával, ... Gretazus

 आशीर्वाद 

A legszentebb kapcsolat az ANYA és a GYERMEKE között létezik.

Hisz a kis apróság ott létezett VELED EGYSÉGBEN 9 hónapig. Mindaz, amit akkor vele közösen átéltél, az benne is elevenen él, az az Ő része is. ... Így olyan kötödés létezik közöttetek, mely más emberi kapcsolatban nem létezik.

A Szívedben mindig Veled van, ... Gretazus

Mindig hordozlak. Mindig hordoztalak.

Mielőtt megfogantál, egyik részedet a lelkemben hordoztam. Mikor Édesapáddal találkoztam, a szemébe néztem, láttam a másik részedet. Reméltem, hogy egyszer majd megszületsz.
Mielőtt megszülettél, a méhemben hordoztalak. Mikor nyugtalan voltál, énekeltem neked, megnyugtattalak, és elmondtam neked, mennyire szeretlek.
Mikor megszülettél, a karjaimban hordoztalak. Megpusziltalak, tartottalak, mellemre tettelek, hogy tudd, a világban béke, melegség és jóság van.
Később, kendőbe kötöttelek és a szívemhez közel hordoztalak. Közel tartottalak magamhoz, hogy halld, a szívdobogásom olyan, mint a tiéd, hogy mi egyformák vagyunk, te és én, és hogy soha sem kell majd egyedül sírnod.
Egy idő után a hátamon hordoztalak, hogy a világot bizalommal és örömmel szemlélhesd, miközben érzed, hogy tartozol valahova. Hogy a világ szépségeiben úgy gyönyörködhess, mint mindenki más, aki benne él.
Mostanában akkor hordozlak, mikor fáradt vagy, vagy pedig rettegsz valamitől. Hogy tudd, nem számít, mennyire vagy kimerült, vagy, hogy az élet mit tartogat számodra, mindig számíthatsz másokra, ha támogatásra vagy vigasztalásra van szükséged.
Mikor idősebb leszel, Kincsem, és életed kalandjai messze visznek a karjaimtól, tudd, hogy még utolsó órámban is hordozni foglak.
A szívemben foglak hordozni, mert mindig velem vagy.
Mindig hordozni foglak.

(Christine Maguire)

 आशीर्वाद 

ÉLETED KARMIKUS TALÁLKOZÁSAI

Akivel találkoznod kell, az előre meg van írva a sorsodban. ... A vágy hogy megtaláld a párod, egy jelzés a Lélektől, hogy találkozni fogsz vele. A férfi a nő, a nő pedig a férfi által tud kiteljesedni, megszépülni és tökéletesebbé válni. ... Hogy mikor találkozol Vele? Amikor a tér és az idő összeér, és mindketten felkészültetek már egymásra.

Gretazus


 आशीर्वाद 

„Lehet hogy nem könnyű az Életem, de hát Isten 
a legnehezebb csatáit a legjobb Harcosainak adja.”

Annyit Feladat vár rád, amennyit elbírsz.
Ha sok vagy nehéz terhet viselsz, akkor hatalmas erővel érkeztél.
Minél nehezebb, amiben vagy, annál erősebb leszel általa.
Ne add fel, hiszen most ismered meg legjobban ÖNMAGAD.

Gretazus

 आशीर्वाद 

Hiszem és vallom, hogy nincs Tanító vagy Mester és Tanítvány.

EMBEREK és LELKEK vagyunk, akik amikor találkozunk EGYMÁST BEAVATJUK, a beszélgetéseink és a közös élményeink során. ... Vannak olyan Élettapasztalataink, melyben már előrébb tartunk, ugyanakkor más dologban a Másik társunk tart előrébb.

Éppen ezért TISZTELJÜK EGYMÁS ÚTJÁT, SORSÁT ÉS TANÍTÁSÁT IS. ... Gretazus

 आशीर्वाद 

LEGYÜNK FIGYELMESEK EGYMÁSSAL.

Ahogy Neked is jól esik a figyelem, úgy Másoknak is erőt ad.

Engedd meg magadnak és másoknak is a gyöngeséget, ... Gretazus

 आशीर्वाद 

NE SZÉGYELLD A KÖNNYEID.

A könnyek mutatják, hogy EMBER VAGY, TELE ÉRZÉSEKKEL. ... Sírunk ha bánat ér minket, ha fáj valami, ... és sírunk akkor is, ha a boldogság túlcsordul bennünk és az örömkönnyek kibukkannak.

Ne szégyelld hát a könnyeidet, ... Gretazus

 आशीर्वाद 

MINDEN PILLANATBAN DÖNTÉST HOZUNK.

Ahogyan reagálsz a mindennapok apró történéseire, már az maga a Döntés. ... Hisz kiválasztod milyen ruhát veszel fel, milyen ételt veszel magadhoz, mit nézel meg az utcán, milyen híreket olvasol. ... Látod, ilyen egyszerű ! ... Az Életed minden REAKCIÓJA, MAGA A DÖNTÉS.

Te milyen módon reagálsz a Világra? ... Gretazus

 आशीर्वाद 

TE VAGY A MÁGNES !

AMI BENNED VAN, AZT VESZED ÉSZRE A KÖRNYEZETEDBEN.

Persze ezt a nehéz pillanatunkban nehezen fogadjuk el, de ettől még IGAZ. ... Légy ŐSZINTE Önmagadhoz. Figyeld a belső gondolataidat: Mit tartasz MAG-adról? Mit érdemelsz meg?

Minden Belőled fakad, ... Gretazus

 आशीर्वाद 

ŐRIZD MEG AZ ÁLMAIDAT ! 

Soha nem tudhatod, mikor lesz szükséged rájuk.

Például, pont most: Mit szeretnél megtenni ? ... Nem kell mindig hatalmas dolgokra gondolnod. De fontos, hogy az apró kicsi vágyaidra is figyelj. Ahogy ezeket megvalósítod, egyszerűen JÓL ÉRZED MAGAD, és az ÖNBIZALMAD IS ERŐSÖDIK.


Minden lehetséges, ... Gretazus


Hiszem, hogy minden találkozás egymásért van.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy találkoznunk kell.

Esztergomi Gréta
Gretazus

Elérhetőségeimet itt megtalálod: