Karma oldása - Elengedés, Újjászületés


Karma oldása - Elengedés, Újjászületés


Minden nap új napra ébredünk, de minden nap a régi életünket folytatjuk.

Te is arra a napra ébredtél most, amit előzőleg megteremtettél meg magadnak tegnap, az utolsó héten, az előző életedben.

A Karma a Lélek megéléseinek összekötője. A Jeleneddel összekötöd a tegnapot és a holnapot, a mostani létezéseddel összekötöd a Múltat és a Jövőt. … Ha meg akarod érteni a karmádat, akkor emlékezned kell arra, hogy mit cselekedtél tegnap, a múlt héten, a gyermekkorodban, az előző életeidben.

Az, hogy mit élsz meg most, azt a Lélek a leérkezése előtt választja meg. A Lelked építi fel, dönti el, hogy jelen életedben mit akar megtapasztalni, miben akar fejlődni, és hozod magaddal azokat a helyzeteket, melyeket most rendezni akarsz. A születéseddel hoztad a vállalt feladataidat és hoztad hozzá magaddal az ehhez szükséges energiáidat, a képességeidet és a megoldásaidat is. … Sose feledd, hogy csak annyit vállaltál, amennyit meg is tudsz valósítani.

Ne tekintsd rossz dolognak a karmát, hiszen ezen keresztül tapasztalod meg, hol kell ÁTLÉPNED A HATÁRAIDAT, és MIT KELL MEGTENNED a vágyaidért, álmaidért, céljaidért. … Mindaz, ami mértéktelenül jelenik meg az Életedben, Magad és Mások felé fájdalmat okoz, karmát hoz létre, hisz az okozott fájdalmat valamikor rendezned kell.

A KARMA megérteti veled, hogy minden cselekedetednek, gondolatodnak következményei vannak. … Így jelen életed cselekedetei akkor válnak karmává, ha nem tanulsz a hibáidból. Ha ezt felismered, akkor a megoldáshoz is eljutsz, és ezáltal fejlődik a Lélek.

ELENGEDNI, DE HOGYAN? * Új Kezdetek


Ha találkozol Velem, akkor …

A születési horoszkópod és születéskori csillagos égboltod alapján megbeszéljük milyen karmikus feladatokat hoztál magaddal.

Megismerheted, hogy Életed fontosabb szereplői miért érkeztek az Életedbe. Tudatosíthatod, hogy hol kell szembesülnöd a belső határaiddal, hol vagy érzékeny és hol feszülsz be, merevedsz le az Életedben. Megismerheted, hogyan tudod átlépni a korlátaidat, hogyan tudod elengedni a benned ragadt fájdalmakat.

A karmánk nem csak terheket, hanem vágyakat is hordozz. Megtudhatod, hogy honnan ismered fel ki az, aki segítőként van jelen az Életedben. Megismerheted minek mentén szeretnél kiteljesedni az Életedben, mi a karmikus Életcélod az Életedben.

Az, hogy milyen módon tudunk rálátni a történetünkre, és milyen módon tudjuk a ragaszkodásunkat, félelmeinket elengedni, mindenkinél máshogyan történik. Nincs előre megírt recept. A születési horoszkópod megmutatja, hogy Te hogyan tudsz rálátni az életedre, hogyan tudsz újjászületni, újrakezdeni.

Fontos, hogy tudd, csak akkor tudsz az Életedben elengedni és továbblépni, … ha megértetted, hogy az Élethelyzete mire tanít, … és a Lelked is felkészült arra, hogy új szinten kezeld a helyzeted.

A találkozásunk során ehhez megnyitom a belső kapuidat, a belső megértéseidet. Ha a szükség úgy kívánja, akkor a karmikus munka megértése után lehetőség van személyes meditációra is, ahol a feltárt információk alapján a Lélek tudatalatti rétegeiben oldunk.

Minden Vég, valaminek a Kezdete.
Szeretettel látlak személyesen, vagy online találkozás útján.

Esztergomi Gréta * Gretazus *

életút és életmód vezetés
horoszkópelemzés, a csillagok üzeneteinek tükrében

 Csillag Sziget