Esztergomi Gréta * Bemutatkozom ...

Esztergomi Gréta * Bemutatkozás

Kedves Vándor, ... 

Mindannyian éljük a hétköznapjainkat, melyben egyszerre tanulunk és tanítunk is Másokat. ... Mindenkinek van az Életében olyan dolog, amiben az Örömét leli. Ebben látszik meg, miben vagyunk alkotóak, teremtőek. 

Íme, mit szeretek Én, Gréta: ... Szeretek a Természetben lenni. ... Szeretek fényképezni, a pillanatokat elkapni. ... Szeretek a gyermekeimmel és a gyerekekkel lenni. ... Szeretek nevetni és bolondozni. ... Boldoggá tesz, amikor valakinek az Életében segíthetek. ... Boldoggá tesz, amikor az égi Világ lényeinek segítségét megtapasztalhatom.


Hiszem, hogy minden találkozás egymásért van.
Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy találkoznunk kell.

Esztergomi Gréta * Gretazus *

Spirituális utazásom ...

Hiszem, hogy mindannyian feladattal érkeztünk ide, és a sors folyamatosan abba az irányba terel minket ahol feladatunk van.

Minden életszakaszunkban mást és mást kell megtanulnunk:
·        Megtanultam milyen szülők mellett magányosan felnőni.
·        Megtanultam önállónak, erősnek és határozottnak lenni.
·        Megtapasztaltam milyen az amikor szeretnek, és milyen az amikor a lelkedbe tipornak.
·        Megtanultam felállni és mindig újra kezdeni.
·        Megismerhettem a gyermek létezése adta le nem irható csodát, amikor tanúja lehetsz ahogyan felfedezni a világot.
·        Megtapasztaltam milyen amikor hirtelen veszítesz el valakit.
·        Megtapasztaltam milyen amikor valaki harcol a betegséggel és milyen az amikor feladja valaki.

A családban lévő tragédiák, betegségek és csodás újrakezdések vezettek el oda, hogy folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, melyek reményt és felgyógyulást adnak a betegségekből.

Így jutottam el oda, hogy egy erős belső késztetés által minél többet akartam tudni, arról hogyan lehet segíteni a betegségek leküzdésében.

2006 tájékán volt az első megtapasztalásom, arról hogy van aki segít Nekem a másik oldalól is. Ekkor kezdtem el utánajárni, kik is lehetnek azok az angyalok, milyen módon segítenek Nekünk. Ahogy elmélyültem ebben, egyre több Angyali segítséget tapasztaltam meg. ... A legtisztább forrás, akivel találkoztam, Aysha. Vallom, hogy amikor a Lelkek találkoznak itt a Földön újra felfénylik az égi kapcsolódásuk is. Ez így van Ayshával is. :)

2008, 2009-ben elvégeztem és ETI vizsgát tettem az Egészségügyi és a Természetgyógyászati modulból.

Tanárom Kis Viola, aki megmutatta az emberi test csodáját. Hihetetlen nagy tudással és szeretettel vezetett be a szervezet működésének rejtelmeibe, és megmutatta hogyan lássuk az embert egészben: test, lélek és szellem szinten.

2009-ben Kercselics Imrénél megtanultam, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség. Mindent Te döntesz el. Ha hited van, akkor meggyógyulsz. Megtanultam a Szellemgyógyászat lehetőségeivel a nem anyagi világban hogyan lehet átírni a betegséget a szellem és az emberi hit segítségével.

2009-ben találkoztam Ladiszlai József mesterrel, aki bevezetett a Csikung világába. Megtanultam hogyan lehet egyszerű mozdulatokkal az emberi testet, lelket és szellemet felemelni. A mindennapokban begyűjtött stresszt a testből kivezetni és energiával feltölteni. Megtanultam, hogyan lehet energiával gyógyítani.

2008-ban találkoztam a Csillagok bölcseletével, és 2009 óta Paksi Zoltán tanítványa vagyok. Paksi Zoltán az Asztrozófia (csillagbölcselet) atyja, aki megmutatta hogyan hat az életünkre a körülöttünk lévő univerzum. Megmutatta, hogy egy születési horoszkópban milyen csodás üzenetek vannak. Ezen kódok segítségével megismerhetjük Önmagunkat, milyen energiák vannak bennünk, hogyan működünk. A születési horoszkópunk útmutatást ad számunkra, amikor az élethelyzetünkben nem találjuk a megoldást.

Paksi Zoltántól tanultam meg a relaxációs talpmasszázst (Reflaxáció), mely a talp reflexpontjain keresztül és a meditációs hanganyagon lévő gyógyító információkkal hat a szervekre, a lélekre és szellemre. A meditációs talpmasszázs az ember energiarendszerében meglévő testi és lelki blokkokat oldja fel, ezáltal beindítja az öngyógyító folyamatokat. A Reflaxáció minden betegség esetén hatékony kiegészítő terápiás módszer.

2010-ben Salamon Gabriellánál elvégeztem a Touch for Health (Gyógyító érintés) Kineziológia tanfolyamot, mely végén ETI vizsgát tettem.
A kineziológia olyan lehetőségeket kínál, melyek a céljaink megvalósulásához vezető úton, a cél megvalósulása mögött lévő problémákat (az életünk során szerzett sebeket) egyszerű technikákkal kioldja. Megmutatja milyen módon kell változnunk ahhoz, hogy a környezetünk és életünk is megjavuljon vagy új irányt vessen.

2011-ben indítottam el a CSILLAG SZIGETET.
Ekkor vállaltam fel, hogy igen, segítséget nyújtok másoknak.
Hisz azért vagyunk itt, hogy egymást segítsük az Utunkon.

2011-ben találkoztam a Regressziós - Meditációs Utazás lehetőségével. Ez egy csodás új lehetőséget tárt elém. Én is részt vettem benne, majd meg is tanultam alkalmazni. A meditációs utazásban lehetőség nyílik arra, hogy a múltunkban lévő érzelmi sérüléseket megértsük és ott feloldjuk.

Személyes találkozásim sorra felébresztették Bennem az igényt, hogy az egészségügyi panaszok mögött mélyebb rétegeket felkutassak. Szerettem volna segíteni: megértetni az érintettel, hogy az adott tünet, panasz, betegség mire tanítja az Életében és megoldást akartam nyújtani, hogy miben, hogyan kell változtatnia az Életében. ... Így, 2011 és 2012 között belemélyedtem az "Orvosi - asztrológiába", azaz feltérképeztem, hogy egy-egy panasz mögött hogyan tárhatjuk fel a születési energiákat, a tanításokat, a megoldásokat. Ebben a témában Kaló Jenő tudásanyaga rengeteget adott.

2012-ben tovább kerestem azokat a lehetőségeket és módszereket mellyel a megrekedt élethelyzetekben és már fizikailag is megjelenő  sérüléseken lehet segíteni. ... Így találkoztam az EFT (Érzelmek Felszabadítása Technikával). Ennek a technikával a segítségével a szervezetünk meridiánrendszerében oldjuk az adott problémánkhoz kapcsolódó stresszt, illetve negatív programot. ... Ugyanezzel a módszerrel lehetőségünk van arra, hogy pozitív programokat is beillesszünk az Életünkbe. Az hogy számodra a Benned élő gátak feloldására mely módszer a legoptimálisabb, azt a személyes találkozáskor teszteljük, illetve megbeszéljük.

Te is ismered azt a mondást: "Nevünkben, a Sorsunk." ... Az asztrológiai és asztrozófiai háttér alapján 2012-ben találkoztam egy ősi szimbolikával, mely során a Nevünkben lévő betűk energetikáját elemezve, megérthetjük, hogy a családunk és az egyéni életünk milyen energiák megtapasztalását hordozza számunkra. ... Az Asztro-Numerológia alapjainak felhasználásával, láthatóvá válnak azok a belső tudások és képességek, illetve azok az égi minőségek, melyek segítségünkre vannak az Életünkben.

Életünkben az újra és újra megjelenő nehéz pillanatok mutatják meg, hogy ezek bizony régről (akár előző Életből hozott) "tanuló leckék". ... 2012 - 2013 között tovább tágítva az Sorsunk megértését a Karma asztrológia mélységeiben találtam Magam. Egy csodás lehetőségnek tartom, hogy ezen keresztül mekkora súlyok, falak, megértések hullanak a Lelkünkben le. Ebben a témában a legtöbbet adó tudásanyagot Griga Zsuzsanna tanításaiban fedeztem fel.

2013-ban indítottam el a CSILLAG SZIGET YouTube csatornáját.
Ekkor vállaltam fel, hogy mindazt a tudást és tapasztalást melyen átmentem és részem lett, azt megosszam másokkal. Vallom, hogy mindaz ami Bennünk van azzal segíteni kell Másokat is. Sose tudhatjuk milyen apró dolog indíthat el Minket és Másokat is az Úton. Van hogy egy kép, egy hang, egy gondolat egy érzés megteszi azt, amire most szükségünk van.


2014-ben megjelent az Életemben a Grabovoi Teremtő Számok lehetősége. Nagyon hatásos kiegészítő lehetőségnek tartom, hisz itt a számok rezgését használjuk ki. ... Akik szeretik a számokat, azoknak szuper lehetőséget ad az Élethelyzeteik és a Testük sejtjeinek rendberakására.

2015-ben kerültem közvetlen fizikai kapcsolatba a Tibeti Hangtálak csodájával. Egyből szerelem. Ahogy kezembe vettem, éreztem a működését. Nagyon gyorsan bizonyított is Nekem. A Hangtál terápia a teljes fizikai, és energia testünket behangolja, kitisztítja a sejtekben és a Lélekben lévő blokkokat és behangolja a sejtjeinket, a csakráinkat, az auránkat. ... Muszi Valéria, RIA a beavató mesterem. Hálával tartozom neki, hogy minden apró varázslatot megoszthatunk egymással. Minden gyógyítási módszer a régi tudásunkat hozza felszínre. Így lehetséges, hogy a hangtálak használata során az újabb és újabb mozdulatok a régi tudásból fakadnak fel.

VALLOM, HOGY MINDEN TUDÁS KIEGÉSZÍTI EGYMÁST, OLYANOK MINT APRÓ HOMOKSZEMEK, MELYEK ÖSSZEÁLLVA EGY ÚJ KOMPLEX TUDÁST, ÉS LEHETŐSÉGET TÁRNAK FELÉNK.

Nem adtam Nevet annak, amit Tőlem kapsz, de tudd, hogy egy találkozás során ezeket a sokrétű tudásanyagot ötvözöm. Mindenkinek azt, amire szüksége van. 


Hiszem, hogy minden találkozás egymásért van.
Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy találkoznunk kell.

Találkozhatunk: személyesen, vagy online találkozás útján.

Esztergomi Gréta * Gretazus *

életút és életmód vezetés
horoszkópelemzés, a csillagok üzeneteinek tükrében

 Csillag Sziget