✯ Csillag Napok ...

A Te Napod a Csillag Szigeten ... A Tudás Napja
Egy különleges lehetőséget kínálok fel Neked.

Mindannyian egy fejlődési utat járunk be az Életünkben. Mindannyian máshol tartunk Benne: Van aki éppen megéli, van aki most érti meg, van aki rendet rak éppen, és van aki éppen újrakezd. … Hiszen ezért vagyunk itt. MEGÉLNI, MEGTAPASZTALNI és MEGÉRTENI.

Ha többet szeretnél megérteni és tudni, akkor az Utadhoz
hozzáadom azt a Tudást, ami Bennem megérett.

Hogy miért is? Mert a Tudás azért van, hogy egymást segítsük.

Ha úgy érzed, hogy az alábbi témák közül bármelyik megérint vagy érdekel, akkor szeretettel látlak a TUDÁS NAPJÁRA a Csillag Szigeten. 

A Napot és a Témát Te választod. 

Ami egyedi, hogy ezen a Napon tényleg a Te személyes kérdéseidnek megfelelően haladunk az adott témában. A saját Személyes Horoszkópod és Csillagos Térképed alapján a Te személyes képességeidet és lehetőségeidet is megismerheted.

Szeretettel várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen.

Esztergomi Gréta

·٠• ☆ •٠·

A TUDÁS NAPOK TÉMÁI :A Te ANGYAL Napod

SOSEM VAGY EGYEDÜL
Ég és Föld kapcsolata a mindennapokban
Gyógyítás angyali energiákkal

Te is észrevetted már, hogy az Életedben vannak csodás Pillanatok. Olyanok, melyekben úgy érezted, hogy valaki megfogta a kezedet. Ez lehetett egy Barát, de van, hogy csak egy Érintés, egy Szó vagy Sugallat által léptél az Életedben. … Honnan volt ekkor bátorságod? Mi adott segítséget?

Amikor nyitva a szíved, akkor sokkal több mindent érzékelsz és megértesz. … Hisz az égi Világ megérint Téged.

Ezen a Napon egy szép "utazást" tehetsz az Ég és a Föld között, mely során megismerheted, hogyan fejlődik a Lélek. ... Az utazáson megértheted, hogyan létezik egymás mellett a két világ. ... Megbeszéljük, hogy Te milyen módon építheted ki a kapcsolatodat az égi segítőiddel, illetve adott élethelyzeteidben melyik angyaltól kérhetsz segítséget.

A Születési horoszkópod és Csillagos Eged alapján megmutatom Neked, hogy Te milyen gyógyító képességekkel rendelkezel. Megismerheted az angyalok gyógyító energiáit, illetve megtudhatod, milyen módon tudod őket használni testi és lelki problémák esetén. … És, hogy Te is érezd az angyali energiák áldásos hatását, egy gyógyító meditációban találkozhatsz Velük, és a Te saját angyali segítőiddel.
  

·٠• ☆ •٠·


A Te CSILLAG Napod

A KARMA ÉGI TANÍTÁSAI és a TE KARMÁD
Sorsunk a Csillagok Útján

Sokunkban ott a kérdés: Miért is kell ezt végigcsinálnom? Miért történik ez velem? Miért vagyok itt? Miről is szól az életem?  … Mi az ÉLETÜNK MEGÉLÉSÉNEK a titka?

Ezen a napon megnyílik az Univerzum. Megmutatom, hogy milyen ősi erők vannak jelen az életünkben, milyen erők mozognak a csillagok világában. A régi emberiek még tudták, hogy a Nap útja, a Karma kereke, mely megmutatja, hogy az életünket milyen égi törvények működtetik.

Végigkövetjük a Nap útját a csillagos égen. Most betekinthetsz az Univerzum titkaiba, mely során megértheted Életünk ÉGI TÖRVÉNYEIT. 
A csillagképek üzenetein keresztül megértheted, hogy az életed milyen állomásokon keresztül halad, hogyan halad előre és hol vannak benne pihenők és döntési lehetőségek. Ezen törvények ismeretével Életutadat jobban megértheted, és ezen ismeretekkel már tudatosabban élheted meg.

A nap második felében megismerheted és megértheted a SAJÁT KARMÁDAT. Megtudhatod milyen KARMIKUS FELADATOKAT HOZTÁL MAGADDAL jelen Életedben, merre tart az Utad, és milyen módon tudod tisztítani a karmádat.


·٠• ☆ •٠·


A Te EGÉSZSÉG Napod

AZ EGÉSZSÉG ÉS HARMÓNIA MEGTEREMTÉSE
Egészséges Életmód alapjai

Ki ne szeretné megőrizni vagy visszanyerni testi-lelki harmóniáját, fiatalságát, rugalmasságát, lendületét, egészségét? Sokszor azonban nem tudjuk, mit is tehetnénk mindezért. … Sajnos az egészségünket csak akkor értékeljük igazán, amikor már gond van vele!

Az egészség fenntartásának legjobb módszere a helyes életmód kialakítása. Bármikor döntesz úgy, hogy megváltoztatod az életmódodat, a változás azonnal elindul. Persze ez a változás nem azonnal látható, mert először bent indul el a változás, és utána jelenik meg kívül is és a környezeted számára.

Ezen a napon a Meridián óra alapján megismerheted, milyen módon működik a szervezeted, mikor milyen jelzéseket ad le Neked. … Megismerheted, hogy adott szervi problémák mögött milyen Életérzések és Érzelmek tükröződnek! Ennek ismeretében egy csodás lehetőséget kapsz arra, hogy a saját vagy környezeted részére segíteni tudj. … Megmutatom számodra azokat az alapszabályokat és egyszerű módszereket, melyek az Egészséges Életmód alapjai.

Ezen a napon összeállítjuk a Te saját személyes Egészség Programodat. Kiválasztjuk számodra és betanítom Neked a Te személyes egészség megőrző energetikai gyakorlataidat.


·٠• ☆ •٠·


Esztergomi Gréta

Gretazus