Angyalok üzenete * a mai napra


Bármit teszel, bármit érzel, ... mindig egy Angyal vezet kézen.
Érzi léptedet, gyógyítja lelkedet, ... segít hogy könnyebb legyen az Életed.

Várja, hogy szólj és kérd segítsen, ... vállaid terhén könnyítsen.
Mosolyt bűvöl arcodra, erőt a lelkedbe, ... hogy érezd, milyen sokat jelentesz az Életnek.

Égi Segítőink velünk vannak, bármikor kérhetsz tőlük segítséget.

Tedd fel a kérdésed, és a kártyák üzennek Neked. 
Az üzenet mindig megszólal benned, csak figyelj befele.

Angyalok üzenete Neked ... Klikkelj a képre ...


Találkozás az angyalokkal * Ismerd meg égi Segítőidet

Ha szeretnéd megismerni az ÉGI KAPCSOLATAIDAT,
szeretettel várlak személyes vagy online KONZULTÁCIÓRA, valamint 
a Te ANGYAL NAPODON a Csillag Szigeten.

További információkról itt olvashatsz.


Minden találkozásunk Szent pillanat. 

Amikor felkeresel és beszélgetünk, megnyílik az Univerzum is, és azok az égi Segítők, Angyalok, melyek üzenni kívánnak Neked, elhozzák az üzeneteiket. A találkozásunk során olyan üzenetek érkeznek le, melyek a Te Utadhoz adnak segítséget.

"A megérzés a lélek gyors megmerülése az életnek abban az egyetemes áramlatában, amiben minden ember története kölcsönösen összekapcsolódik a másikéval, mi pedig mindenről tudhatunk, mert minden meg van írva."

Paulo Coelho


Angyali Védelem * Angyali Kristálygömb

Ebben az angyali meditációban az Angyalok fénye vesz körbe és egy Kristálygömböt alkotnak körülötted. ... Az Örök Isten fényéből MICHAEL, GABRIEL, RAFAEL és URIEL arkangyalok energiái tisztítanak és töltenek fel. ... Boldogságos Szűzanyától megkérheted azokat a fényenergiákat és a hozzá tartozó angyalokat, akik most segíteni tudnak az Életedben. ... Őrangyalaid szeretete mindig és mindenhol ott vannak Veled.

Nézd és engedd át magadon a megjelenő képeket és üzeneteket vagy egyszerűen csak hallgasd a zenét. 

Angyalok áldásával és ölelésével, ...

Gretazus


Az angyalok sokféleképpen kimutathatják az irántunk érzett szeretetüket.
Időnként a velük kapcsolatos tapasztalatainkat apróságnak vélünk, szinte jelentéktelennek érezzük, máskor azonban valósággal drámainak éljük meg.

Elvezethetnek azokhoz az emberekhez, akikre az adott pillanatban épp szükségünk van, és a lehető legszelídebb módokon védelmezhetnek bennünket. ... Üzenhetnek álmainkban vagy látszólag véletlen eseményeken, sőt, esetenként fülünkbe suttogott szavakon keresztül is. ... Néha az emberek úgy érzik, valaki szó szerint fogja a kezüket, vagy egy láthatatlan kar átfogja vállukat, amikor épp támogatásra szorulnak.

Az angyalok mindig megtalálják a lehető legmegfelelőbb módját annak, hogyan érhetnek el bennünket.

Angyali üzenet a Mennyek Országából ...

A Fénykapu, melyen keresztül átlépünk az égi és földi otthonunk között, Mindenszentek napján tárva nyitva áll. Ezen a napon minden égi és földi találkozás erősebb energiával működik. Nem ellened, hanem érted. 

Mindazok a társaid, akik már nincsenek itt Veled, azok az égi otthonból is szeretnek Téged. Bármikor, az év bármely napján, bármely pillanatában kérheted a segítségüket. Hiszen a szíved szeretetén keresztül bármikor elérheted őket. Egy láthatatlan szál mindig összeköt benneteket. Amit vele megéltél, az már a Te részed. Megőrződ őt a szívedben, a mozdulataidban. 

És ne legyen szívedben szomorúság és fájdalom. Mindannyian addig vagyunk itt a Földi létben, ameddig elvégezzük azt, amiért ideérkeztünk. A Találkozásaink során egymásnak átadjuk azokat a megtapasztalásokat, élményeket, érzéseket és tanításokat, mely által TÖBBEK leszünk. Feltárjuk egymásban a képességeinket, megtanítjuk egymást, hogyan használjuk a teremtő erőinket.

Legyen Áldás minden Lelken itt a Földön és odafent a Mennyben.

Angyalok égi ölelésével …


Gretazus
ZURIEL ANGYALI ÚTMUTATÁSA

A színtiszta arany rezgésével létezem, hogy az Életed csordultig megtöltsem szeretettel, és utat mutassak a döntéseidben. … Életünkben minden pillanata egy válasz, egy választás az éppen aktuális Élethelyzetünkre. … Ha döntés előtt állsz, akkor segítek Neked abban, hogy a szívedet megnyissam és megmutassam a szívedben rejlő válaszokat. … Ne hagyd, hogy elmenjen melletted az Élet.

Hogy megtaláld a helyes döntéseidet, Önmagadba merülj el. 
Segítségül használd a rózsaszín, a levendula és a zöld színeket. Ezek az Én energiáim rezgéseit hordozzák. … A mindennapjaidba hozd be ezeket a színeket. Az esti órákban csendesedj el, gyújts egy gyertyát (a fenti színekből). Tedd fel a kérdésedet, és egyszerűen csak nézd a lángot. Majd csukd be a szemed és figyelj befele. … A válaszok a szíveden keresztül érnek el.

Angyali Áldás van az Utadon …


Gretazus
Atlantiszi angyalok * angyali energiák behívása

Ezzel a meditációval az Atlantisz Angyalainak energiát hívhatod Magadhoz. ... Életed bármely állomásán és helyzetében vagy, energiájukkal segítenek. ... Miközben hallgatod és nézed, a nyelveddel (ha tudod, akkor visszapödörve) érintsd meg a felső szájpadlásod.

Atlantisz angyalai hozzanak számodra angyali gyógyító fényt, áldást és védelmet. ...

GretazusA Szív gyógyítása az Angyalokkal ...

Csak engedd el Magad. ... Csak légy jelen a zenének, a hangoknak, a fényeknek és az Érzéseidnek. ... Ez a meditáció tudat alatt dolgozik, és a szív fizikai, lelki és szellemi sérüléseit gyógyítja.

Szeretettel és Áldással, ...

Gretazus