2013. december 29.

2014.02.04.-től Jang Fa - Ló éve * a kínai asztrológia tükrében


Mit hoz 2014 ?
* a kínai asztrológia tükrében *

2014.02.04.-vel a kínai asztrológia alapján megkezdődik Jang Fa - Ló évének nevezett 2014-es esztendő.

 

A számmisztika szerint 2014.01.01.-vel a 7-es számú év kezdődik, azaz a megújulás, a belső értékeid felszínre kerülése kezdődik el. Biztos Te is érzed, hogy már most hol érzed ezt a belső forrongást, a változás feszítő igényét.

Ahogy elindul februárban a Ló éve, mindent megváltoztathat. Megkapod a változások megéléséhez a lovadat, a tűzet, az erőt.

 

A ló minden nép életében az erő, a kitartás, az akarat és a haladás ereje !!!

Így 2014-ben amikor februárban megjelenik a Benned élő LÓ ereje, a benned élő TŰZ nem fog érintetlenül hagyni egyetlen változtatásra szoruló területet sem az életedben. 

A Ló évében az eddig stagnáló, sekélyes szituációk, helyzetek egyre inkább sürgetni kezdik majd a megoldást. 

A Ló évének első és legerősebb üzenete a Tűz felfokozott és igen erős jelenléte. 2014.02.04.-től minden esedékes, régóta halogatott változás, idejétmúlt kapcsolat, stagnáló munkahely, elindulhat végre az emelkedés útján. 
Itt az ideje, hogy valami teljesen új születhessen a káoszból. 

Ha eddig nem volt erőd lépni, februártól energetikailag minden segíteni fogja a szükséges lépések megtételét, az Univerzum megadja azt a kezdő löketet, melyet felhasználva kiléphetsz végre a megszokásokból, újult erővel vághatsz bele most már valóban azokba a dolgokba, melyet örömmel, lelkesedéssel, szenvedéllyel tudsz csinálni.

 

A 2014 év kulcsszavai az akarat, a szenvedély és a lelkesedés. Mindegyikőnkben felébred az igény, hogy végre jól érezzük magukat és az energiák is maximálisan támogatni fogják a magunkra erőltetett láncok, a megszokás, és a béklyók ledobását. Lehet, hogy már régóta tolerálsz olyan dolgokat, amit nem is akartál. Nem Te választottad, és valójában csak sodródtál az eseményekkel. Azonban a Ló évében már nem lehet tovább sodródni, erre számíts! Felelősséget kell vállalnod az életedért, és határozottan kiállni végre magadért. 

Az erős Tűz jelenlétének másik aspektusa az indulatok és a fokozott harci kedv. Az ébredező erő nem engedi többé elnyomni a Téged ért igazságtalanságokat és segíteni fog abban, hogy az eddiginél sokkal jobban kiállj magadért. … Ha az életed bizonyos területein agresszióval, indulatokkal, vitákkal és folyamatos veszekedésekkel találkozol, biztos ismérve lesz annak, hogy van még olyan terület az életedben, ahol változtatnod kell!

A Ló évének lehetőségeiről itt többet is megtudhatsz: 
http://kinaiasztrologia.com/Kinaiasztrologia.com/Publikaciok/Entries/2013/10/28_2014_a_Lo_eve.html