2013. december 29.

2014.03.20.-tól a Szaturnusz éve * az asztrológia tükrében


Mit hoz 2014 ?
* az asztrológia tükrében *

2014.03.20.-val az asztrológiában a Szaturnusz tanításai érkeznek el.

 

A számmisztika szerint 2014.01.01.-vel a 7-es számú év kezdődik, azaz a megújulás, a belső értékeid felszínre kerülése kezdődik el.

Ahogy elindul februárban a Ló éve, mindent megváltoztathat. Megkapod a változások megéléséhez a lovadat, a tűzet, az erőt.

2014.03.20. 15:57-kor, a napéjegyenlőséggel kezdődik egy új évkör, ekkor lép be a Nap a Kos jegyébe. És minden év egy ÚJ IDŐMINŐSÉGET hoz el a mindennapokban. 

 

Az ősi káldeus hagyomány a bolygók uralma szerint vette figyelembe a „történelmi” korszakokat, vagyis a világkorszakokat, éveket, hónapokat, napokat és órákat. Az időperiódusok: 1 világév = 25 920 év … 1 világhónap (világkorszak) = 2 160 év … 1 világnap = 72 év. 

TAVASZPONT HELYZETE MUTATJA MEG, MELYIK VILÁGKORSZAKBAN VAGYUNK. Jelenleg a Halak világkorszakban, a Mars világnapban élünk, … és 2014-es év a Szaturnusz éve.

(2014 / 7 = 287 maradék: 5 … A káldeus sorrend szerint a 7 ősbolygó sebessége szerint, ha a maradék: 0, akkor a Mars; 1, akkor a Nap; 2, akkor a Vénusz; 3, akkor a Merkúr; 4, akkor a Hold; 5, akkor a Szaturnusz; 6, akkor a Jupiter éve van.)

 

Milyen energiákat mozgat meg a Szaturnusz?

Nos, először is le szeretném rombolni a Szaturnusz körüli sötétséget. … Ő képviseli azt az energiát az Életünkben, ahol Önnön korlátainkat átlépve éretté és tapasztalttá vállunk!

A Szaturnusz, az a bolygó az Naprendszerben, melyet még láthatunk a szabad szemünkkel. AZ azon túli bolygók már szabad szemmel nem észlelhetők. Így a Szaturnusz egy küszöb őre, a látható és láthatatlan világ között. … Életünkben Ő az a Bennünk élő láthatatlan küszöb, melyet ha átlépünk, akkor kiléphetünk az addigi zárt világunkból, helyzetünkből. 
A Szaturnusz régi ősi neve Kronosz, az idő ura. Így a Szaturnusz évében előtérbe kerül az idő szerepe az Életünkben.

A Szaturnusz segítségével tanuljuk meg, hogy mindaz, amit megélünk: A SAJÁT UTUNK, A MI TANÍTÓMESTERÜNK. … Mert amit megtapasztalunk, az ott megszerzett tapasztalatok a mi kincseink, azok által vállunk Bölcsekké. … Az az Út, amit Te bejársz, az a Te kincsed, a Te tudásod. Légy büszke rá!

2014-ben a Szaturnusz a Skorpió zodiákus jegyben tartózkodik és a Mérleg csillagképet járja be. Ezen belül 2014.03.03. - 07.21. között a Szaturnusz retrográd mozgásban halad, azaz visszahozza, azokat a régen még le nem zárt helyzeteket, melyekben most tudunk lépni.

2014-ben úgy tudjuk megtalálni a belső Bölcsességünket, 
ha a dolgok mélyére hatolunk, és nem elégszünk meg a felületes megoldásokkal. 

A vezérlő elvünk: 
az emberi kapcsolatainkban keressük a lelki harmóniát és egyensúlyt.

 

Milyen lehetőségeket hoz el a Szaturnusz 2014-ben?

Remélem érzékeled Te is, hogy amikor a Szaturnusz minősége kerül a 2014-es év fókuszába, akkor egy BÖLCS MEGÉRÉSEK részese lehetsz. Most van lehetőséged arra, hogy felfedezd az IGAZ, VALÓDI ÉRTÉKEKET és ÉRTÉKEDET az Életedben. Most nem arról szól az Év, hogy száguldj. Most annak van itt az ideje, hogy a türelem, a bölcsesség erejével átgondold, hogy mit tanultál meg eddig, az adott helyzetedben. 

Amikor ezt tudatosítod magadban, … nos, akkor Kronosz az idő ura megfogja a kezed és segít megtenni azt a lépést, mellyel átlépve a belső gátjaidat egy új minőséget indíthatsz el az Életedben. … Mitől lesz ez Új lehetőség? … Mert a tapasztalataid által érettebben tudsz döntéseket hozni és cselekedni.

Tehát a jelszó: visszatekintés, összerendezés, átgondolás, elemzés, a tapasztalat megértése, és időben cselekvés.

 

Milyen tanítások érkeznek hozzád a Szaturnusz révén?
Hogy milyen személyes tanításokat és lehetőségeket kínál számodra a 2014-es év, azt személyes vagy online konzultáción keresztül tudom a számodra megmutatni.

Ha érdekel, hogy az asztrológia tükrében, személyesen a Te Életedben milyen lehetőségeket és tanulni valókat hoz el a 2014-es év, akkor keress az elérhetőségeimen.


Csodás Új Esztendőt ...
Esztergomi Gréta