2013. november 29.

Találkozás az ANGYALOKKAL - Ismerd meg az Égi Segítődet!


TALÁLKOZÁS AZ ANGYALOKKAL

Ismerd meg az Égi Segítőidet!

Ismerd meg ebben a videóban, kik is az Angyalok:


"ÉS ISTEN megteremtette az ANGYALOKAT. Erőt az erejéből, Fényt a fényéből."
(atlantiszi teremtés könyve) 

Isten színtiszta megnyilvánulásai, első teremtései: azok a tiszta szellemi fénylények, melyek végtelen energiájukkal és erejükkel, őrzik és hordozzák az Univerzum szellemi törvényeit.
Mi angyaloknak nevezzük őket, de a világ minden vallásában jelen vannak, és különböző nevekkel illetik Őket.

Az angyalok az Isteni létnek egy-egy energiáját hordozzák magukban, az azokhoz tartozó feladatokkal, rezgésekkel és fényekkel.

Képesek egyszerre különböző helyeken hatni. Így bárki megszólíthatja őket, ők ott vannak. Egy adott pillanatban jelen van Velem, Veled, vagy Bármelyikünkkel.

Az angyalokkal való találkozás legnagyobb akadályai a bennünk működő érzelmi beidegződések, a belénk táplált viselkedési minták és hiedelmek.

Egyben biztos lehetsz: Ha feladatod van Velük, akkor kapsz is hozzá fizikai megéléseket. ... Aki csak egyszer is valamilyen formában átélte az „angyal érintését" az megváltozik, a földi dolgokhoz való viszonyulása átértékelődik. 
Szeretettel várlak a TE ANGYAL NAPODON, ahol megismerheted az Égi és Földi Világ kapcsolódását, megismerheted az Angyalok világát.

Ezen a találkozáson megtudhatod, hogy Te milyen módon tudsz kapcsolódni az Angyalokhoz és az Égi segítőidhez. A születéskori csillagos egeden megláthatod és megértheted, hogy milyen GYÓGYÍTÓ ENERGIÁKKAL rendelkezel. ... A nap végén pedig, egy angyali meditációban találkozhatsz az angyali segítőiddel.
ღ Az angyalok mindig Veled vannak.

Szeretettel és Áldással ...

Esztergomi Gréta

Gretazus


٠٠