2014. március 24.

Döntéseink előtti frász ...


DÖNTÉSEINK előtti frász … 

Életed minden pillanatában hozol egy „döntést”. Persze a mindennapokban nem így hívjuk, de Te is eldöntöd, hogy mit veszel meg, mit nézel meg, mit olvasol el. … Ezek életünk legegyszerűbb döntései, de mégis meghatározzák, hogy milyen ÉLETET élünk. … Mert választhatod az egészséges ételeket, választhatod, hogy csak olyan dolgot nézel meg ami épít, és olyan dolgokat olvasgatsz a neten vagy a könyvekben, melyek által Te is több leszel. … Nos, ha már odafigyelsz ezekre, akkor jó Úton vagy.

És vannak a nagyobb döntéseink is, amikor megválasztjuk az iskolát, a munkahelyet, az otthonunkat. … Ha a kis dolgokban is már odafigyelsz arra, hogy a JÓT, az ELŐREMUTATÓT válaszd, akkor már az Életed nagyobb kérdéseiben is rutinosabb és JOBBAN KÖRÜLTEKINTŐBB LESZEL. 

Persze vannak sorsszerű választásaink, amikor pont olyan Társat vagy Életteret választunk, mellyel az ÉLET NEHÉZSÉGIT tapasztaljuk meg.

Ezek is a mi választásaink. Ebből akarsz TANULNI ! 


A legfontosabb, amit jegyezz meg: NINCS OLYAN, HOGY ROSSZ DÖNTÉS !!! … Mindig azt választod, ahol tartasz az Életedben. Visszamenőleg sose bántsd magad a döntéseid miatt. 

Ha viszont már régóta úgy érzed, hogy beragadtál és nem bírsz megmozdulni, továbblépni, … nos akkor viszont NÁLAD VAN A LABDA, meg kell hoznod a döntésedet. … A döntéshelyzetet megérzed, mert ott belül pontosan érzed, ha VALAMINEK LEJÁRT AZ IDEJE az Életedben !!! … Ne kívülről várd, hogy majd csak történik valami, Te neked kell BELÜL MEGVÁLTOZNOD.

A helyzet alapos elemzése segít benne. 

A külső segítség abban érkezhet, hogy segít átlátni a helyzetedet és bevilágítani azokat a részeket, melyeket nem érzékelsz. … Ehhez vegyél igénybe őszinte igaz barátot vagy segíthet egy pártatlan tanácsadó. 

Segít a BELSŐ RENDRAKÁSBAN!
De senki nem dönthet helyetted.

A Választásoddal felszínre hozol Önmagadból egy olyan minőséget, amit eddig még nem élhettél meg. … ÚJ ERŐKET FEDEZEL FEL MAGADBAN! … De csak akkor, ha megértél arra, hogy meghozd a saját döntésedet.

Persze tudom, ez olyan mintha egy magasságból fejest ugranál az ismeretlenbe, de ez hozza meg az ÚJ LEHETŐSÉGET a FEJLŐDÉSRE. 

Vállad fel Önmagad és az Érzéseidet. 
MÁR EZ, MAGA A DÖNTÉS!

Szeretettel és Áldással …

Esztergomi Gréta

Gretazus

٠ ٠

életút és életmód vezetés

+36 (30) 350 7547 
email: angyalutja@gmail.com
skype: esztergomi.greta

http://csillagforras.blogspot.hu/
www.youtube.com/user/csillagforras

Segítek, hogy ráláss az élethelyzetedre, az eddig megtett Utadra. Segítek megtalálni az ösvényedet, és megmutatom hogyan tudsz rajta végigmenni. … Segítek kialakítani egy Egészséges Életképet és Életmódot.

AZ IDŐ NEM VÁR, TOVATŰNIK. A Te megélésedtől függ, hogy azt milyen módon Éled meg. A Választás mindig a Tied! Bármikor változtathatsz rajta. … Nem az számít, hogy hol tartasz most, hanem hogy meghozod a döntésedet, és elindulsz az úton.

Az ÉLET a TIÉD, a VARÁZSLÓ TE VAGY!