2013. október 14.

A Párkapcsolat titka * Az igazi Társ megtalálása


A PÁRKAPCSOLAT titka

Az igazi Társ megtalálása

A legszemélyesebb tükröd a párkapcsolatod. A Társaddal együtt megélt helyzetek és érzések visznek el a legmélyebb szintre. Olyan helyeket tár fel benned, ahová más kapcsolat nem ér el. 
Ahogy nincsen két egyforma ember, nincs két egyforma párkapcsolat sem. ... Hiszen minden Önmagad visszatükröződése, saját lényed tükre. ... Olyan Társat vonzol be, ahogyan Magaddal kapcsolatban érzel.

A párkapcsolat a legszemélyesebb "tanulmányunk" az Életünkben. ... Minden választásunk helyes, mert olyan irányban megyünk, ahol még megérteni valónk van. ... Az Élet iskolájában nincs "bukás" ! Ne higgy senkinek, aki ezt mondaná vagy sugallaná Neked. … Legfeljebb valaki lassabban halad. 

Ebben a videóban megtudhatod, mi a Párkapcsolat titka:


A KAPCSOLATBAN ÖNMAGAD LENNI. 
Életünk egyik legnagyobb "leckéje".

Akkor szeretünk valakit, ha megadjuk neki a szabadságot, hogy az legyen, ami szeretne lenni, ott legyen, ahol szeretne lenni! … Akkor szeretünk valakit, ha megengedjük neki, hogy szabad akaratából legyen része életünknek.

Ha szeretnéd megtudni, megérteni hogy - ... Milyen számodra az ideális Társ?, ... Mire tanít a párkapcsolatod? ... Hogyan tudod a kapcsolataidat magas szinten megélni? ... - akkor szeretettel várlak egyéni konzultációra.

Esztergomi Gréta

életút és életmód vezetés
+36 (30) 350 7547 
email: angyalutja@gmail.com
skype: esztergomi.greta

http://csillagforras.blogspot.hu/
www.youtube.com/user/csillagforras

Az ÉLET a TIÉD, a VARÁZSLÓ TE VAGY!