2013. január 11.

Mit hoz a 2013-as év?


Milyen minőségeket hoz el 2013?

A régiek tudták, hogy milyen fontos az idő minősége, és tudatosan használták fel ismereteiket. Az ősi, babiloni, káldeus hagyomány a bolygók uralma szerint veszi figyelembe a világkorszakokat, éveket, hónapokat, napokat és órákat. A káldeus időrend a természet és a kozmosz ritmusa alapján, a tavaszi napéjegyenlőség idején, 2013. Március 20.-vel a Hold éve kezdődik el.

Tehát március 19.-ig a tavaszi napéjegyenlőségig, még a Merkúr uralkodik. Addig még sok megbeszélni valónk lesz az életünkben és a világban is. Addig szánjunk időt arra, hogy megbeszéljük és megértsük a helyzetünket. A tavasz kezdetéig nagyon hasznosan tudunk tervezni, és az elkövetkező időszak ideális a fontos szerződések megkötésére.

A Hold éve 2013. március 20.-ével köszönt ránk.

Mit hoz a világban ez az esztendő és a Hold?

Az országok, a nemzetek életében kiemelkednek a földdel kapcsolatos kérdések. Ide tartozik a mezőgazdaság, a bányászat, a vízgazdálkodás, az ingatlanok kérdései. A politika területén az államforma kérdése, az állami intézmények, az ellenzékek kerülnek előtérbe.

Ebben az évben a nép, a tömeg nagyobb szerepet játszik, mint máskor, a tömegek hallathatják a hangjukat; előtérbe kerülhetnek a nők, a gyermekek és a család dolgai; megnő az érzelmek, érzések szerepe az évben, ugyanakkor megnőhet a sarlatánok, szemfényvesztők hatása az egyszerűbb emberekre. 


2013. a Hold, az érzelmek éve

Mire figyeljünk oda a személyes életünkben?

Ez az év érzelmileg változást hoz mindenkinek! Figyeljünk oda a bennünk megjelenő változásokra és legyünk készek a változásra. Ez egy csodás belső folyamat. Előbb engedd be a változást az életedbe, … aztán éld meg, tápláld azt, … és amikor megérett az idő, akkor engedd el, engedd útjára. Ez a Hold és a női minőség titka! …

Pontosan érezned kell, hogy ... ahogyan a magzat megfogan, majd a méhben táplálod, majd megszülöd és kiengeded a világba … majd a kisbabát táplálod, gyermekként megtanítod az életre, majd kiengeded a világba … majd a felnőtt ember is befogadja a világban a tapasztalatokat, átéli, megéli a szerelmet, a munkát, a hivatását, és amikor itt az idő ezeket „elengedi”, azaz átadja tudását az őt követőknek. … Mert ez az élet ritmusa. … Úgy tud új dolog elindulni az életedben, ha a régi már kifáradt és nem működő érzelmeket elengeded.

A 2013-as évben figyelj fel arra, hogy az életedben hol és milyen minőségben vagy jelen: a befogadás, a táplálás vagy az elengedés helyzete? … Amikor elfogadod, hogy hol tartasz, akkor válik lehetővé, hogy átléphess a következő minőségre, és együtt változz a helyzettel. … A jelszó: légy nyitott és rugalmas! Légy jelen a pillanatoknak és a feléd áramló impulzusoknak.

 

A Hold az anyaság energiája is, így ebben az esztendőben könnyebben fogannak meg a babák, érkeznek meg a lelkek. … De szól ez az év az édesanyáról is, édesanyádhoz való kapcsolatodról is. Érezni fogod, amikor itt az idő, hogy rendezd azt, amit rendezni szükséges Önmagadban és Vele. ... Abban az esetben, ha a Te életedben, gyermekkorodban az erős érzelmi kapcsolatot édesapáddal élted meg (érzelmileg édesapádhoz kapcsolódtál), akkor idén, a felé való kapcsolatod is előtérbe kerül.

Ez az év a családról szól. … Most megtalálnak azok a pillanatok, amikor a családi dolgok kerülnek előtérbe. Figyelj oda hát mindazokra, akikkel egy családot alkottok.

 

Ez egy termékeny év lesz, legyen az bármi is, ami számodra fontos az életedben. Azok a teremtések működnek hatékonyan, amelyben befogadod a világ impulzusait, és ebből táplálkozva hozol létre egy új dolgot. A művészeteknek, az impulzív érzelmeken alapuló teremtéseknek most jött el az ideje. A jelszó: ÉREZD és TEDD is meg!A Hold évében minden varázslat, különösen a holdhoz köthető varázslások erősek lesznek.

A Hold angyala Haniel, a lap tetején. A Holdhoz tartozó ásvány, a Holdkő.

Kérlek légy körültekintő, és vedd figyelembe hogy minden varázslat visszatér. Csak jót kívánj, és másoknak ne árts! 

A varázslatok idejét itt követheted nyomon.
A Hold hatása a mindennapokban

A Hold a földről feltekintve, egy 28 napos ciklusban körbehalad a csillagos ég előtt. Ahogy elhalad egy-egy csillagkép előtt, elhozza azok üzenetét és lehetőségeit az életünkbe. ... Így a csillagok varázslatos lehetőségeit minden hónapban elhozza nekünk a Hold.

A tapasztalataim alapján például, amikor a Hold elhalad a Plejádok csillaghalmaz alatt, akkor tényleg termékenyek vagyunk fizikai és lelki szinten is, vagy amikor a Pegazus csillagkép alatt halad el a Hold, akkor varázslatos módon megjelennek azok a váratlan ötletek és gondolatok, melyek megoldásokat hoznak el. ... és még folytathatnám.Ebben az évben érdemes naponta követned a Hold "vándorlását", égi útját.

Az oldal jobb oldali sávjában, a "HOLDÁLLÁS" alatt mindig megtalálod és megnézheted, hogy aktuálisan milyen holdfázisban vagyunk, illetve mire figyelj oda.


Kívánom Neked, hogy a 2013-as éved legyen az érzelmek éve, … legyen termékeny és alkotó is … és engedd, hogy azon dolgok helyére, melyek változásra értek, új dolgok / magasabb szintű lehetőségek léphessenek be az életedbe.

Légy jelen az életed pillanatainak.

Ha ismerjük, hogy milyen energiák hatnak ránk, ill azt, hogy azok hogyan fejtik ki ránk a hatásukat…., nos, akkor sokkal jobban tudjuk az életünket kezelni. Könnyebben tudunk előrehaladni. 

Ha szeretnéd tudni, hogy személyesen a Te életedben mire figyelj oda 2013-ban, itt keress meg.

A személyes születési horoszkópod elemzése alapján lehetőség van arra, hogy előre tervezzél. Megmutatom, hogy 2013-es évben milyen energiák lesznek körülötted. Az hogy ezeket mire használod fel, az a Te döntéseidtől függ.