2012. december 17.

2012. December 21. Fényüzenete a Csillagokból


2012. December 21. Fényüzenete a Csillagokból

Az idei napfordulóhoz (2012.12.21.) számos kultúra és sok ezoterikus tan is tartozik. … Úgy gondolom, hogy életünkben minden a saját hitünk szerint történik, mert amire fókuszálsz az életedben, az ahhoz tartozó személyeket, helyzeteket és információkat be is vonzod. Hogy számodra mit hoz el ez a nap, az a Te varázslatod. … Az a csillag hat rád, amivel most dolgod van. Légy jelen a Pillanatnak, és vedd észre üzenetét.


Kozmosz üzenete a mindennapokhoz

A Nap a csillagos égbolton fent a Tejúton, a Nyilas csillagkép íja előtt vándorol, a Kígyótartó csillagképből a Kígyó farka alatt, … 90°-ra Uránusz, 60°-ra Neptunusz. … Most megélheted azt a pillanatot, melyben ráláthatsz és megértheted, hogy mik azok a benned eltemetett mély „titkok”, vágyak melyeket most magas szinten megoldhatsz.

A Merkúr a csillagos égbolton fent a Tejúton, a Kígyótartó csillagkép alatt, a Skorpió szívén túl halad, … 120°-ra Hold, 180°-ra Jupiter. … Most megélheted azt a pillanatot, melyben kimondhatod Önmagadban, vagy megbeszélheted másokkal, hogy mit szeretnél igazándiból (lélekből) a jövőben megélni.

A Vénusz a csillagos égbolton, a Skorpió csillagkép felett, a Skorpió szíve felé halad, … 120°-ra Uránusz, 180°-ra Jupiter. … Most olyan helyzetben találhatod magad, hogy bizony fel kell vállalj döntéseket. A kapcsolataidban hosszútávon csak úgy élheted meg a valós szeretet állapotát, ha tisztázod Önmagadban, hogy a jelenlegi kapcsolatodban mi az ami előre vezet, és mi az amit rendbe kell tegyél. … Összegzés, lezárás és befejezés segít abban, hogy a jövődben a szeretet jelen legyen. … Ez egy belső Út, melyet magadban kell megjárnod és meghoznod a döntéseidet.

A Hold a csillagos égbolton a Halak csillagkép visszaúszó Halak fonala felett halad, … 120°-ra Merkúr, 60°-ra Jupiter. … Most azok a pillanatok jelenhetnek meg az életedben, melyben megértheted, hogy lelked mire vágyik, mit szeretne megélni. … Ezek olyan érzések lehetnek, melyeket a múltban nem sikerült megtenni vagy megbeszélni. Most, ezeknek a megértéseknek a pillanatai jelenhetnek meg benned.

A Mars a csillagos égbolton a Sas csillagkép alatt halad, … 120°-ra Leszálló holdcsomópont, 60°-ra Felszálló holdcsomópont. … Most olyan élményekben lehet részed, melyben a múlt befejezetlen helyzetei bukkannak fel. Most hatalmas belső erő szakadhat fel benned, hogy az adott helyzetben megtegyed azt, amellyel szabaddá válhatsz.


Mire tanít a Kozmosz?

A Jupiter (retrográd) a csillagos égbolton magasan az ekliptika felett, a Bika csillagkép feje felett halad, … 150°-ra Szaturnusz, 60°-ra Hold, Uránusz.
A Szaturnusz a csillagos égbolton a Szűz csillagkép angyali része alatt halad, … 150°-ra Jupiter, 60°-ra Plútó.
A két nagy tanítónk egymást inspirálják. … Figyeljünk oda életünkben, hol vagyunk most olyan helyzetben, ahol tanulnunk. … Ezt onnan vesszük észre, hogy ezekben az élethelyzetekben úgy érezzük, hogy toporgunk.
Nos, ezekre a helyzetünkre a csillagok üzenete: Ahhoz, hogy e helyzetben elinduljon a termékenység, nekünk kell az Önmagunkban lévő gátakat áttörni. A továbblépésünk kulcsa a mi kezünkben van. … Akkor fogunk a jövőnkben anyagi bőségben lenni, ha most itt a magas szintű minőségek irányába lépünk és rendet teszünk az anyagi világunkban. … Ehhez bizony figyelembe kell vennünk azokat a bizonyos belső megérzéseinket, sugallatainkat. Ne söpörjük őket félre. … És amikor megérezzük a pillanat erejét, akkor ha szükséges, induljunk el bátran egy egészen új irányba. … Tudnunk kell, hogy van életünkben olyan pillanat, amikor az újrakezdés hozza el jövőt.


Kozmosz égi üzenete

Az Uránusz a csillagos égbolton a Halak csillagkép visszaúszó hal fonala alatt halad, felette a Pegazus és a Villám csillagképek, … 120°-ra Vénusz, 90°-ra Plútó, Nap, 60°-ra Jupiter.
A Neptunusz a csillagos égbolton a Vízöntő múltat tisztító vize alatt, … 60°-ra Nap.
A Plútó a csillagos égbolton a Tejúton, a Nyilas csillagkép ember feje felett vándorol, felette a Pajzs csillagkép, … 150°-ra Jupiter; 90°-ra Hold, Uránusz, 60°-ra Szaturnusz.
A csillagok világa, az univerzális üzenet az emberiség és a Te életed számára is: A mindennapok világában úgy lehetsz benne JELEN, ha megérted, hogy a jövő úgy változik, ahogyan Te változol. … Amikor rálátsz a múltadra, az ott lévő tanításokra, akkor találod meg azokat a benned lévő erőket és képességeket, mellyel át tudod lépni a benned felállított gátakat. Minden tapasztalatod, a Te tudásod is! … Most itt az idő, hogy lebontsd Önmagad „láncait” és elindulj arra, merre a lelked vezet. Ehhez megkapod az égi védelmet! … Legyen hited szerint.

Ezen sorok a léleknek szánt üzenetek, az érzéseiden keresztül jutnak el hozzád. Ha van benne olyan gondolat, melyben megjelenik a jelen életed egy pillanata, nos akkor hallgass, az éppen bevillanó gondolataidra.

Pegazus szárnyán repülj Ember, mert a belső megérzéseiden keresztül segít az égi világ.

Szeretettel és Áldással …
Gretazus