2011. november 4.

Növekvő Hold hatása az életünkben

Növekvő Hold hatása az életünkben

A növekvő Hold fázisában minden
a felvétel, a belégzés, a növekedés jegyében áll.

Hold helyzete:
Balról – Jobbra NŐ. Az első negyedben a Hold mintegy 7 napon át, egészen a félhold állapot eléréséig közeledik a Földhöz. Majd keresztezi a Föld Nap körüli pályáját, és a következő 7 napban ismét távolodik a Földtől. Közben egyre csak hízik, mígnem a második negyed végén eléri a teliholdstádiumot.

Mindennapok:
Ez az időszak tökéletesen megfelel arra, hogy új dolgokba, tevékenységekbe vágjunk bele. 
Ha vannak titkos vágyaid, nagyszabású terveid, ilyenkor valósítsd meg őket. Irány a tervezgetés, vásárlás, gyűjtögetés. Fontos: Azokat a vágyaidra összpontosíts, melyek TISZTÁK és ELŐRE MUTATNAK, mert ezeket kell megélned és megtapasztalnod!
 Kedvező időszak ez az új kapcsolatok kialakítására és az esetleges munkahelyváltásra. 
Jobban működik fantáziánk, ilyenkor rászánhatjuk magunkat fontosabb írásbeli ügyekre. Állásinterjút telihold után két-három napra tervezz.

Egészség, gyógyulás:
Az öngyógyító erők fokozottan működnek. A sebek gyorsabban gyógyulnak. Szervezetünk különösen fogékonnyá válik az őt erősítő, felépítő, gyógyító anyagokra és hatásokra. Ilyenkor jobban beépülnek a vitaminok és az ásványi anyagok, ezért ez az időszak alkalmas a vitamin és ásványi anyag kúrára! Akik súlyproblémákkal küszködnek, legyenek óvatosak. Ilyenkor duplán hat az elfogyasztott étel is. Bőrápolásnál a pakolások, krémek növő Holdnál mélyebben hatolnak a bőrbe, tehát hatékonyabbak. Fontos: Igyál megfelelő mennyiségű vizet, hogy az értékes anyagok és pozitív információk beépülhessenek sejtszinten!

Kertészkedés:

A természet magába szívja és elraktározza az energiát. A kertben tavasszal növekvő Holdnál ültessük a virágokat, gyümölcsfákat, és a veteményesben is minden föld felett termő növényt.